Om Kirsten Wallentin Damgaard

Hvem er jeg?

I 2016 fik min mand diagnosen ALS - en sygdom uden håb for overlevelse. Som mor, hustru og nærmeste pårørende blev det min allervigtigste opgave at passe på vores to døtre igennem Jans sygdomsforløb. Fortælle dem sandheden om sygdommen og forberede dem på, at deres far skal dø. Men samtidig beskytte dem mest muligt og fastholde deres barndom og troen på, at livet er godt – også når det ikke er det.

 

Jeg hjælper voksne omkring et barn i sorg med at give den bedste støtte til barnet. Det kan være forældre, lærere, pædagoger og lignende. Jeg hjælper også skoler og institutioner, der skal støtte børn, som har lidt et tab.

 

Jeg tilbyder også hjælp til voksne, som selv har lidt et tab og er i sorg. Jeg er certificeret Advanced Grief Recovery Method Specialist, og arbejder efter deres metode. Metoden er evidensbaseret, og er udviklet over 40 år. Den er udbredt i USA, England, Sverige og mange andre steder i verden. Grief Recovery Method er handlingsorienteret og indeholder en række trin man skal igennem, for at få bearbejdet sin sorg. 

Kontakt mig for at høre nærmere. 

 

Kirsten Wallentin Damgaard